Comoren

Met twee Nederlands-Marokkaanse bassispelers werden de Comoren met 2-0 verslagen en daarmee is Marokko zeker van een plaats. Wapperende vlaggen exotische vreugdedansen en toeterende auto.


Komory Wyspy Comoros Islands Island Comoros

1 day agoDe Comoren een kleine eilandengroep plaatste zich op de Afrika Cup tot ieders verrassing voor de knock out-fase van het toernooi.

. Aflevering 14 met Dylan Mbayo. Go Ahead Eagles de club van de middenvelder heeft dat gemeld. WhatsApp Image 2022 01 14 At 91929 PM 3.

Marokko heeft op de Afrika Cup ook zijn tweede groepswedstrijd gewonnen. Over het elftal van de Comoren kwam er in de Nederlandse media. 1 day agoDe voetballers van De Comoren kennen allesbehalve een ideale aanloop naar de achtste finales op de Afrika Cup maandag tegen gastland Kameroen.

De Comoren verloor haar laatste twee wedstrijden van Malawi en Gabon maar wist daarvoor te winnen van Sierra Leone Burundi en de Seychellen. Negen spelers en drie stafleden hebben positief. Het elftal van de Comoren.

Yacine Bourhane is geselecteerd door de bondscoach van de Comoren voor de Afrika Cup. Bourhane speelde tot nu toe zeven interlands. Goedkoop een auto huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.


Pin On Lanyok Afrikabol


Beautiful Women From Ngazidja Island Comoros Despite Its Social And Cultural Characteristics The Comorian Society Is African African People Comoros Islands


Pin On Ibi Comoren


Comoros Islands Comoros Islands Island Travel Africa Travel

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel